Schellekens & Vrenken

Even voorstellen ...

 

 

Corné Schellekens, AA
Corné is inmiddels ruim 22 jaar actief in de accountancy. Na 7,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij een kleiner accountantskantoor, is hij 6,5 jaar werkzaam geweest bij een groot accountantskantoor. Hierdoor heeft hij ruime ervaring in het vak voor zowel de agrarische sector als het midden en kleinbedrijf. Ook is hij actief geweest in de controle praktijk. Per 1 juli 2003 is hij de maatschap Schellekens & Vrenken, vanwege gestage groei, komen versterken.
Corné heeft naast de HEAO BE de studie tot accountant administratieconsulent succesvol afgerond. Corné is actief betrokken bij het plaatselijke bedrijfsleven. Zo is hij o.a. penningmeester van Winkelhart Bergeijk.

 

 

 

Petra Schellekens-Mariën, AA
Petra Schellekens heeft haar ervaring opgedaan bij 2 middelgrote kantoren waar zij 10 jaar werkzaam is geweest. Hier is zij zowel werkzaam geweest in de agrarische sector, als bij het MKB en ook bij controle-opdrachten voor middelgrote ondernemingen. Daarna heeft zij in 1996 vanuit thuis een eigen praktijk opgericht en is per 1 januari 2001 gaan samenwerken met Henk Vrenken. Hierdoor ontstond een kantoor met een breder draagvlak en met meer kennis in huis.
Haar opleiding is HEAO Bedrijfseconomie waarna zij vervolgens de studie tot Accountant Administratieconsulent succesvol heeft afgerond. Petra is getrouwd met Corné en samen hebben zij twee kinderen.

 

 

 

Henk Vrenken, CB
Henk heeft veel ervaring op het gebied van accountancy en belastingadvisering. Hij is bij verschillende kantoren werkzaam geweest in de functie van assistent-accountant en eerste assistent. Na 14 jaar nam hij in '99 de stap om een eigen administratiekantoor op te richten onder de naam Vrenken Accountancy. Door een snelle groei van het klantenbestand werd het kantoor aan huis al snel te klein. Dit gegeven én de gedachte dat goede collegiale ondersteuning een absolute noodzaak is voor een eenmanskantoor was aanleiding om contacten te leggen met Petra Schellekens. Dit leidde op 1 januari 2001 tot de start van de samenwerking tussen beiden en dat leidde in mei van dat jaar tot ingebruikname van een kantoorpand in het centrum van Bergeijk. Vanwege gestage groei werd in december 2010 het huidige pand (naast de kerk) betrokken.
Henk heeft na de HEAO achtereenvolgens de opleiding tot College Belastingconsulent en de opleiding tot College Belastingadviseur succesvol afgerond. Henk is gehuwd en vader van twee kinderen.