Schellekens & Vrenken

Relevante links

Op onderstaande sites kunt u voor u relevante informatie over allerhande zaken vinden:

 

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
Schellekens & Vrenken is samen met ruim 6.500 andere AA-Accountants in Nederland verenigd in de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

 

Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging die sinds 1956 bestaat en heeft ruim 7.500 leden. Doel van het RB is belangenbehartiging en ondersteuning van de belastingadviseur bij het uitoefenen van zijn vak.

 

Van Boekel Smits & Willems
Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in fiscaal- juridische vraagstukken en aanverwante terreinen.

 

Fiscount
Fiscount is een samenwerkingsverband van fiscalisten, juristen en accountants. Door praktijkgerichte (vak)informatie, educatie en persoonlijk advies versterkt Schellekens & Vrenken haar vakkennis en kan zij haar klanten en relaties beter helpen. Zo leggen wij een solide basis onder onze service.

HelpDesk Sociale Zekerheid
Vragen over Arbeidsrecht of Sociale Zekerheid? SV Land houdt zich bezig met regelingen op het gebied van arbeidsrecht, zorg, sociale zekerheid en personeelsbeleid. Zij biedt haar diensten aan in de vorm van een telefonische helpdesk, juridische bijstand, detacheringen en opleidingen.

 

Belastingdienst
Alle informatie over ons belastingstelsel vindt u op deze site .

 

UWV
Zeer uitgebreide site voor werknemer en werkgever. Hier vindt u alle mogelijke informatie over reïntegratie en tijdelijk inkomen.

 

Kamer van Koophandel
Ondernemingen kunnen succesvol ondernemen als ze op het juiste moment over de juiste kennis en informatie kunnen beschikken. Als informatiepunt voor het bedrijfsleven staan de kamers van koophandel altijd voor ze klaar. Op de site van de Kamer van Koophandel vindt u relevante informatie voor, in het bijzonder, het midden- en kleinbedrijf.